Blastchilling cyclus: 100 kg van 90 °C naar +3 ° C in minder dan 90 minuten.
Blastchilling met automatische vooringestelde cycli: - Soft Chilling (lucht temperatuur 0°C), perfect voor delicaat voedsel en kleine porties. - Hard Chilling (lucht temperatuur -12°C), perfect voor stevig voedsel en grote stukken.
Blastfreezing met automatische vooringestelde cyclus (lucht temperatuur -36°C), perfect voor alle soorten voedsel (rauw, half of volledig bereid).
Turbo koeling: non-stop koelen op een vooringestelde temperatuur; perfect voor een continu proces.
Ontdooi cyclus (lucht temperatuur 7°C), perfect voor het ontdooien van voedsel met een gecontroleerde en veilige omgeving.
Mogelijkheid om de temperatuur in de kamer te wijzigen bij turbo koelen en ontdooi cycli.
Een cyclus met de kerntemperatuurmeter maakt gebruik van ARTE (Algorithm for Remaining Time Estimation) voor aanduiding van de resterende programmatijd en een makkelijke planning van de werkzaamheden.
Uitgevoerd met 1-punts kerntemperatuur sensor.
Het bedieningspaneel is voorzien van twee grote displays waarop tijd, kerntemperatuur, resterende tijd, alarm en service informatie wordt getoond.
Ingebouwde HACCP-registratie (uitlezen met externe computer/printer).
Voorbereid voor connectiviteit voor realtime toegang tot aangesloten apparaten voor HACCP monitoring op afstand (optionele accessoire noodzakelijk).
De werking is gegarandeerd tot een omgevingstemperatuur van 40°C (klimaat klasse 5).
Automatische en handmatige ontdooiing.
Werktemperatuur van 90°C tot +3°C bij blastchilling of van 90°C tot -36°C bij blastfreezing.